Campagne avond

23
mei
2017

Altijd al een interesse voor progressieve politiek gehad, maar nog niet eerder de stap gezet om lokaal actief te worden? Dan is dit het moment. Het Platform Progressief Wierden (PPW) staat voor een duurzame, democratische, open en solidaire samenleving. Als lokale politieke partij zetten we ons elke dag in voor progressieve waarden in Wierden.

CAMPAGNE AVOND
Nederland heeft de Tweede Kamerverkiezingen nog maar net achter de rug, maar de gemeenteraadsverkiezingen komen alweer in zicht. Daarom start de PPW donderdag 1 juni met een speciale campagne-avond. Deze campagne aftrap is het perfecte moment om je aan te sluiten.

GASTSPEKER
We hebben voor deze avond een speciale gastspreker: Rutger Wessels. Hij werkt voor de succesvolle landelijke campagne van GroenLinks en wil zijn kennis graag met ons delen. Hij zal tijdens deze sessie onder andere ingaan op de rol van sociale media en andere succesfactoren voor lokale campagnes.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wil jij jouw groene, linkse en progressieve waarden omzetten in actie? Blijf niet langer aan de zijlijn staan en kom donderdag langs!

Waar:

Zalencentrum Het Anker
Wilhelminastraat 28, 7642 CS Wierden

Wanneer: Donderdag 1 juni, 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Voor wie: Iedereen die progressieve politiek een warm hart toedraagt.