ppw Jan Willem Bronsgeest

Jan Willem Bronsgeest

Raadslid

Wie is Jan Willem Bronsgeest?

Ik ben Jan Willem Bronsgeest, zelfstandig ondernemer, ik ben 53 jaar, gehuwd en vader van twee kinderen.

Hier sta ik voor

Ik vind het belangrijk dat de waarden van maatschappelijke en sociale thema´s gegarandeerd blijven. Dat kun je nog beter doen als je meedoet met een groep mensen die net zoals jij op dezelfde manier in het leven staan. Daarom ben ik lid van het PPW. Ik ben bevlogen, kritisch en denk creatief. Ik kan slecht tegen onrecht en ben voor gelijke kansen voor iedereen.

Hier komt Jan Willem Bronsgeest vandaan

Ik heb een meisje leren kennen waarvoor ik in 1988 naar Wierden ben gekomen en hier ook ben gebleven. Het gevoel om mee te denken en te doen in de politiek werd steeds groter. In deze zoektocht kwam ik uit bij het PPW. Sinds februari van dit jaar zit ik in de gemeenteraad van Wierden.