Jan Willem Bronsgeest

Mijn naam is Jan Willem Bronsgeest. Sinds 1988 wonend in Wierden, en ben getrouwd met Willy Hiemstra. We hebben samen een dochter van 17 en en zoon van 14. Van beroep ben ik grafisch vormgever, en combineer dat met het vak van uitvoerend musicus. Mijn hobby’s zijn (uiteraard) muziek en sport; zo ik mag graag badmintonnen en volleyballen. Met veel aandacht voor duurzaamheid, en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid ben ik lid geworden van de PPW. Juist omdat ik bewust mee wil doen en denken bij de plaatselijk politiek in Wierden. Daarom heb ik bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezing besloten om op de kieslijst vermeld te staan. Nu in februari 2017, met nog 1 jaar en 2 maanden te gaan neem ik graag de plaats in van Roselien Slagers, omdat zij het wethouderschap heeft overgenomen van Theo De Putter.

Lees alle berichten van Jan Willem

Klik hier!