De wethouder aan de slag met zwerfafval

14
mrt
2017

Uit de Twentse Courant/Tubantia van 14-3-2017:  De gemeente Wierden zet in op betere afvalscheiding. A.s. donderdag 16 maart komt onze wethouder Rosalien Slagers op bezoek bij basisschool de Widerode in Wierden, en gaat vertellen over de nadelen voor het milieu door o.a. zwerfafval. Lees meer

Integriteit gewaarborgd

15
feb
2017

Afgelopen Maandagavond heeft Roselien Slagers officieel afscheid genomen als bestuurslid van de Oranjevereniging Enter. Uiteraard is het niet toegestaan dat een wethouder een nevenfunctie heeft die belangenverstrengeling zou kunnen opleveren voor haar funcie als wethouder voor de gemeente Wierden. Wanneer u het leuk vindt om dingen te organiseren voor anderen en dat samen te.

Lees meer

Juf Roos leest voor

09
feb
2017

In het kader van de Nationale Voorleesdagen las onze PPW wethouder Roselien Slagers, aka Juf Roos voor uit het boek de Kleine.

Lees meer

Geen AZC maar huizen voor Wierdenaren en nieuwkomers

18
mei
2015

WIERDEN - “Geen AZC in Wierden maar huizen om in te leven!” Dat is de stelling van Bert Klaas, fractievoorzitter van het Platform Progressief Wierden (PPW). “Een Asiel Zoekers Centrum (AZC) in Nederland is volgens PPW zeker nodig, vooral om asielvragers voor een niet al te lange periode noodonderdak te kunnen bieden. Maar niet zoals het.

Lees meer

08
jul
2014

Egbert Wessels aan het woord juni.

Lees meer
12