14
mrt
2017

Uit de Twentse Courant/Tubantia van 14-3-2017:  De gemeente Wierden zet in op betere afvalscheiding. A.s. donderdag 16 maart komt onze wethouder Rosalien Slagers op bezoek bij basisschool de Widerode in Wierden, en gaat vertellen over de nadelen voor het milieu door o.a. zwerfafval. Lees verder

15
feb
2017

Afgelopen Maandagavond heeft Roselien Slagers officieel afscheid genomen als bestuurslid van de Oranjevereniging Enter. Uiteraard is het niet toegestaan dat een wethouder een nevenfunctie heeft die belangenverstrengeling zou kunnen opleveren voor haar funcie als wethouder voor de gemeente Wierden. Wanneer u het leuk vindt om dingen te organiseren voor anderen en dat samen te.

Lees verder
09
feb
2017

In het kader van de Nationale Voorleesdagen las onze PPW wethouder Roselien Slagers, aka Juf Roos voor uit het boek de Kleine.

Lees verder
18
mei
2015

WIERDEN - “Geen AZC in Wierden maar huizen om in te leven!” Dat is de stelling van Bert Klaas, fractievoorzitter van het Platform Progressief Wierden (PPW). “Een Asiel Zoekers Centrum (AZC) in Nederland is volgens PPW zeker nodig, vooral om asielvragers voor een niet al te lange periode noodonderdak te kunnen bieden. Maar niet zoals het.

Lees verder

08
jul
2014

Egbert Wessels aan het woord juni.

Lees verder
18
dec
2013

PPW: Vertrouwen is de basis - Wierden: dat zijn we Samen (Stelling  in de Driehoek) Elke politieke partij vertegenwoordigt een bepaalde achterban en een bepaald gedachtegoed. Dat is ook waarom ze zijn opgericht. Voor de ene partij gaat het vooral om ondernemers en hun liberale belangen, bij een andere partij gaat het erom de samenleving zoveel.

Lees verder
29
nov
2013

Op dinsdag 15 oktober staat in de raadsvergadering ter besluitvorming de komst van een vestiging van 'De Sterkerij' in de gemeente Wierden op de agenda. De Sterkerij heeft als specifiek doel om mensen met een beperking die moeite hebben met het vinden van een baan op weg te helpen door hen zinvol werk aan te.

Lees verder
29
nov
2013

http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=2793177&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter WIERDEN - “De Jeugdzorg kan goed door de gemeente worden uitgevoerd maar vraagt wel om een professional aan de voordeur.” Dat is de stelling van PPW-raadslid Roselien Slagers-Bekhuis. Roselien Slagers-Bekhuis, raadslid PPW. “Met ingang van 1 januari 2015 krijgt de gemeente de verantwoordelijkheid voor alle Jeugdzorg. Vanuit Den Haag wordt er wel meteen 15 % gekort op.

Lees verder