PPW Bert Klaas

Bert Klaas

Politiek adviseur

Wie is Bert Klaas?

Opgegroeid in Almelo, getrouwd, vader van twee zoons en grootvader van drie kleinzoons. Ik werk al ruim veertig jaar in het onderwijs. Begonnen als leerkracht en daarna via allerlei leidinggevende functies nu werkend als Strategisch Beleidsadviseur Onderwijs bij een grote landelijke organisatie die onderwijs en zorg biedt aan leerlingen/cliënten met auditieve en communicatieve beperkingen. Een organisatie, Koninklijke Kentalis, die ook zeer maatschappelijk betrokken is en dat als sinds 1790. Ook daar voel ik me thuis.

Hier sta ik voor

Als gemeenteraadslid en daarvoor als voorzitter van PPW zet ik me in voor een politieke partij die handelt vanuit een open, progressief, duurzaam en democratisch wereldbeeld. Dat doe ik sinds 2000 met heel veel plezier en inzet. Vooral het wederzijdse respect en de bijbehorende solidariteit voor diegenen die het sociaal en/of economisch moeilijk hebben staan daarbij voorop.

Hier komt Bert Klaas vandaan

Ik ben een geboren en getogen Twentenaar. Sinds 1998 woon ik in deze mooie gemeente. Een gemeente met vele goede voorzieningen waar het prettig wonen is. Die voorzieningen wil ik graag op peil houden en liever nog verder versterken. En door onze plek in gemeenteraad en coalitie hebben wij als PPW al veel kunnen realiseren. Maar nog lang niet alles. Daarom blijf ik in discussie met Wierdenaren die er anders naar kijken. En discussie is goed, maar als je dat kunt doen vanuit een sterk kompas dan weet je dat je bezig bent met de juiste zaken. En daar ga ik voor, opnieuw en met veel betrokkenheid. Vooral om onze ideeën en plannen verder te realiseren.