Egbert-Wessels-PPW

Egbert Wessels

Raadslid en bestuurslid

Wie is Egbert Wessels?

Sinds 1996 woon ik in de mooie gemeente Wierden. Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen en opa van acht kleinkinderen. Sinds 2001 werk ik als manager bij Aveleijn, een waardengedreven zorgorganisatie die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Ik mag daar leidinggeven aan twee woonlocaties.

Hier sta ik voor

Politiek heeft altijd al mijn interesse gehad en dat heeft zich uiteindelijk vertaald in het raadslidmaatschap voor het PPW. Ik ben landelijk lang lid geweest van de SP, maar heb een jaar geleden mijn lidmaatschap opgezegd en ben lid geworden van Groen Links. In het programma van het PPW vind ik het gedachtengoed van GroenLinks terug als het gaat om de kernwaarden vertrouwen, solidariteit en duurzaamheid. Ik wil me inzetten voor een waardengedreven samenleving waar de mens weer centraal staat en niet de economie.

Hier komt Egbert Wessels vandaan

Tot mijn 23ste opgegroeid in de gemeente Vriezenveen, daarna heb ik op een aantal plaatsen in Nederland gewoond, om er een paar te noemen: Purmerend, Raalte, Strijen, Tubbergen.
Nu al weer jaren woonachtig in Wierden en bijna 4 jaar actief als raadslid voor het PPW, een partij met een duidelijke progressieve boodschap midden in de samenleving en gericht op het verbinden van mensen en organisaties.