Roselien Slagers-Bekhuis

Raadslid

Wie is Roselien Slagers-Bekhuis?

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Roselien Slagers-Bekhuis, geboren en getogen in Enter, 59 jaar, getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Ik zit deze raadsperiode voor de derde keer in de gemeenteraad voor het PPW.

Hier sta ik voor

PPW is voor mij dé partij die solidariteit en duurzaamheid als uitgangspunten betrekt bij haar besluiten, met een mix van realisme en idealisme. Daar sta ik voor en daar ga ik ook voor. Juist hierom ben ik lid van deze partij.

Hier komt Roselien Slagers-Bekhuis vandaan

De politiek heeft altijd mijn interesse gehad, met name de gemeente politiek. Hoewel je in de gemeentepolitiek op veel terreinen gebonden bent aan de landelijke politieke richtlijnen en wetten, kun je juist “dicht bij huis” veel betekenen. Dus vooral in je eigen directe omgeving. Bijvoorbeeld: hoe ziet mijn straat er uit? Welke voorzieningen en activiteiten zou ik graag in ons dorp zien? Dat is allemaal lokale politiek en daarom heeft dit altijd mijn interesse gehad.