Sander-Salakory-PPW

Sander Salakory

Raadslid

Wie is Sander Salakory?

Ik ben een geboren en getogen Wierdenaar, getrouwd en vader van een dochter. Als bevlogen docent biologie aan het Erasmus in Almelo ben ik betrokken bij het Technasium, waarbij leerlingen nauw samenwerken met technische bedrijven uit de regio. Als vrijwilliger ben ik lid van de activiteiten commissie bij de dansschool van mijn dochter.

Hier sta ik voor

Ik voel me betrokken bij de gemeente Wierden en wil daar ook graag persoonlijk een actieve bijdrage aan leveren. Ik zet mij in voor een Wierden wat ook in de toekomst een goede, veilige, duurzame en sociale leefomgeving heeft. Ik ben idealistisch en wil graag de wereld verbeteren waar ik kan!

Hier kom ik vandaan

Ik ben altijd woonachtig geweest in Wierden op mijn studententijd na, toen heb ik een paar jaar in Almelo gewoond. De saamhorigheid die ik in Wierden ervaar zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier woon en me nu graag wil inzetten voor het PPW.

Vanuit de Molukse cultuur én het Twentse Noaberschap is het samenzijn erg belangrijk. PPW staat voor samenzijn en samen zorgen. Dit komt overeen met mijn normen en waarden en deze draag ik graag uit.

Ik kijk terug op een fijne jeugd hier in Wierden en ik wil graag mijn steentje bijdragen, zodat ook mijn dochter gebruik kan maken van de vele goede voorzieningen. Met het oog op de toekomst is duurzaamheid erg belangrijk. Ook op dit vlak wil ik meedenken om er voor te zorgen dat wij een goede leefomgeving achter laten voor onze kinderen.

Ik ben een nieuw lid van het PPW en daardoor onbevangen en ga met een frisse blik graag het gesprek aan. Ik wil het PPW vertegenwoordigen en discussiëren met mensen die anders denken, maar daarnaast ook verbinden en op zoek gaan naar een gezamenlijk doel. Want uiteindelijk doen we het samen!